Tänään Kurun vieraaksi saapui Kuura-sisko omistajiensa saattelemana. Kuruhan olisi tietenkin halunnut heti leikkiin ja pomppi siskon päällä, sotastrategia, jolle oli myöhemminkin käyttöä, mutta pitihän Kuurankin tutustua paikkoihin. Kuurastakin oli tullut jo iso tyttö ja saanut kasvoihinsa selkeitä merkkejä, tummia ja vaaleita. Lisäksi hän oli ehkä pentuajoista harmaantunut. Oikein nätti ja kaunis pentu.

Alkukankeuden jälkeen yhteinen sävel kuitenkin löytyi ja koirat pomppivat iloisesti toisiaan jahdaten ja kurmottaen. Selvästi roolit vaihtelivat vähän väliä. Todella nautinnollista seurata, vaikka välillä meno ihmisiä hirvittikin. Välillä pikkuiset pallerot juoksivat sisään riekkumaan ja vähän törmäilivät seiniinkin ja pian palattiin takaisin ulos. Kuru käytti kovia keinoja ja massaansa edukseen mennen Kuuran päälle ja painaen sen näin maahan ja välillä jopa "istui" pään päällä. Kuura sen sijaan käytti naisellisuuttaan hyväksi ja käskytti kovaan ääneen.

Yhteiset harrastuksetkin löytyivät. Kumpikin piti kaivamisesta sekä ruohon laiduntamisesta, tapporavistuksia ruohotupoille nähtiin myös. Myös multasäkit ja harso kiinnostivat molempia.

Juomatauko mukaan lukien (kyllä sitä vettä sitten menikin!) melkein tunnin riehumisen jälkeen siirryttiin sisään rauhoittumaan, vaikka koirat meinasivatkin olla eri mieltä. Kuura muun muassa kävi jo univalmiin Kurun kimppuun. Hetken ne vielä pyörivät ja lopulta Kuru nukahti pyykkitelineen alle ja Kuura pöydän alle ihmisten jalkoihin. Unituokio olikin hyvää aikaa ihmisille juoda teetä ja juoruta.

Unien jälkeen oli leikkikin jo vähän väsynyttä eikä ensin kumpikaan meinannut jaksaa tehdä mitään. Vähän ajan kuluttua kuitenkin leikki jatkui vielä hetken, ehkäpä vakavampana kuin aikaisemmin. Siltä se ainakin tuntui. Kuura varsinkin kuulosti erittäin totiselta muristessaan, mutta myös ne erimielisyydet sovittiin varsin nopeasti.

Hieman "riitaa" aiheutti lopuksi pihalle unohtunut vessapaperirullan hylsy, muut lelut olimme sentään tajunneet pihalta siivota. Päädyttiin siihen, että Kuura oli Kurun päällä seisomassa muristen ja Kuru alla myöskin murisemassa. Tilanne rauhoitettiin ihmisten toimesta ja sen jälkeen koirat olivat taas ihan normaalisti. Hyvästelyjen jälkeen Kuura perheineen lähti kävelylle ennen automatkaa ja Kuru jatkoi uniaan pihalla, ilmeisen uupuneena. Toivottavasti myös onnellisena. Toivottavasti tavataan pian taas uudestaan.

Risto

Ainiin. Tänään kävi pieni onnettomuus kynsiäleikatessa. Kuru ei oikein pysynyt paikallaan sylissä ja sakset napsasivat hieman kynnen ydintä mukaansa. :(  Verta tuli jonkin verran, mutta pian lepo teki tehtävänsä eikä iltapäivällä telmiessä kynsi tuntunut lainkaan haittaavan. Toivotaan, ettei mitään traumoja synny ja saadaan opetettua kuitenkin kynsisakset kivaksi namiautomaatiksi.

Kuura hallitsee:
809835.jpg

Kurun vuoro:
809833.jpg

Yhteistä tekemistä:
809838.jpg

Kurun massaylivoimaa:
809837.jpg

Totista taistoa:
809832.jpg

Nätti Kuura:
809836.jpg