Blogin päivityksessä onkin ollut taukoa, kun hihnanpäillä on pitänyt kiirettä koulun kanssa. Ai miten niin ei kannattaisi jättää kaikkea vikaan iltaan..?

Kuunvaihde meni vähän kurjasti, Kuru alkoi oksennella perjantaina 28. päivä. Oksensi aamuruokansa, mikä olisi mennyt vielä ihan normaalin piikkiin, mutta päivän aikana tuli sitten useampikin oksu. Ajateltiin kuitenkin seurata tilannetta, kun Kuru oli hyvin pirteä oma itsensä ja vesi pysyi hyvin sisällä. Iltaruokaa ei kuitenkaan annettu. Lauantaina aamuruoka tuli taas ylös, mutta päivä meni muuten hyvin, illalla sisällä pysyi jopa pieni määrä puuroa, jota annettiin pari kertaa. Sunnuntaiaamuna erehdyin sitten antamaan sille vähän isomman annoksen puuroa, ja oksuhan siitä sitten tuli. Kuru oksenteli vielä vähän lisää päivällä, mutta nesteet pysyivät onneksi edelleen sisällä, juotettiin sille myös Nutrisal-vettä, ettei reppana ihan pelkällä vedellä joutunut elämään. Kuru ei kyllä itse tajunnut olevansa ollenkaan kipeä, se oli pirteä kuin peipponen ja yritti riehua välillä kuin viimeistä päivää.

Maanantaina lähdettiin sitten kuitenkin lääkäriin, kun oksentelua oli jatkunut jo kolme päivää, vaikka lauantai näyttikin jo ihan hyvältä. Kuru oli taas ihan onnessaan, kun pääsi siihen kivaan paikkaan. Lääkäri tutki Kurun päällisin puolin ja totesi, että on tainnut olla ihan pirteä oksentelusta huolimatta - no joo! :D Kurusta otettiin verinäyte, ja vaikka Kuru yleensä on hitusen riehakas, niin nyt se istua töllötti ihan paikallaan, kun hoitaja työnsi neulan tassuun. Muisti kuitenkin sen jälkeen pussailla sekä lääkäriä että hoitajaa ja heilutella häntää, aika liikkis. Verikokeiden tulokset olivat hyvät, Kurun hemoglobiini on kuulemma erinomainen ja kaikki muutkin arvot täysin normaaleja, ei siis mitään tulehdusta. Lääkäri arveli, niin kuin me itsekin, että tukos ei voi olla kyseessä, kun Kuru kuitenkin tulosti ihan normaalia tavaraa viikonlopun aikana. Niinpä kyseessä oli lääkärin mukaan joku pöpö, jota on kuulemma ollut paljon nyt liikkeellä, tai sitten Kuru on syönyt ulkoa jotain normaaleja pupunpapanoita ja keppejä kummallisempaa. Kuru sai pahoinvoinnin estämiseen tarkoitettua lääkettä piikin nahan alle ja kotiin samaa tavaraa tabletteina sekä vatsansuojalääkettä. Niillä rohdoilla Kuru paranikin pian, maanantai-iltana se tosin oksensi kerran pikkuisen, mutta sen jälkeen ei onneksi oksuja enää näkynyt. Riisi-kala-raejuustoruokavalion jälkeen Kuru oli hillittömän ahne, ja vieläkin se syö melkoisen hyvällä ruokahalulla normaalit nappulansa. Jotain hyvääkin siis. ;)

Kurusta tuli samalla reissulla myös filmitähti, sillä eläinlääkäriasemalla oli FST:n toimittaja ja kameramies tekemässä juttua pieneläinhoitajien lakosta. Kurua kuvattiin FST:n uutisia varten, ja illalla näkyikin telkkarissa pikkupätkiä, joissa meidän liikkis isokorva pussaili lääkäriä ja näytti söpöltä.

Muuten ollaan vietetty hiljaiseloa koulukiireistä johtuen, ja Kurua alkaa selvästi vähän riehuttaa. Kimppalenkillekään ei olla päästy ensin oksutaudin ja sitten koulujuttujen takia. Huomiseksi ollaan kuitenkin sovittu treffit Kirsun, Tiin ja Beanan kanssa, taitavat mammat saada melkoista kyytiä! :D

Tiina