Hieroja kävi taas eilen, ja samanlaisia kuulumisia on kuin aiemminkin. Eli kovasti on jumissa. Etupää oli kyllä tällä kertaa ihan ok, ei jumeja, joten viime kerran jumitukset johtuivat varmaan jännityksestä. Muuten Kuru sitten onkin edelleen jumissa. Selkä ja takajalat ovat melkoisen jumissa. Selkä oli niin kipeä, että Kuru jopa vingahti kerran ihan hiljaa, kun sieltä joku jumi lihaksesta laukesi. On se reppana tosissaan ollut kipeä, ja on vieläkin. Eikä se näytä sitä ollenkaan muussa elämässä.

Vasenta eli sitä vähemmän kipeää takajalkaa hieroessa Kurun silmät lupsahtelivat väkisin kiinni, ja pienestä alkuvastustelusta huolimatta se taisi tykätä hieronnasta. Kipeä oikea takajalka oli edelleen niin jumissa ja arka, ettei Kuru meinannut antaa hieroa sitä kipeää takareittä. Muut lihakset se antoi kuitenkin siitäkin jalasta hieroa kohtuullisen nätisti. Tällä kertaa Kuru ontui taas pari askelta heti hieronnan jälkeen ylös noustuaan, mutta on sen jälkeen kävellyt mun mielestä puhtaasti. Sellaista könkkäämistä ei ole ollut kuin esimerkiksi viime viikon käynnin jälkeen nähtiin. En tietysti ole Kurua kerinnyt vahdatakaan joka makuulta nousun jälkeen, mutta mun nähden se on tosiaan liikkunut hyvin. Kyllä tosta hieronnasta tosiaan tuntuu olevan apua.

Hieroja totesi, että Kuru ei hänenkään mielestä (samaa mieltä olivat molemmat eläinlääkärit) arista ollenkaan polviaan, eikä kumpikaan polvi tunnu turvonneelta tai lämpimältä. Helpottaa kummasti, vaikka mä jatkuvasti pelkäänkin jotain polvi- tai muuta nivelongelmaa. Ja hierojan mukaan ne lihakset tosiaankin ovat niin kipeät, ettei niiden takia ontuminen ole mikään ihme. Kun Kuru on ensin ilmeisesti sen takareitensä venäyttänyt tai revähdyttänyt, se on tietysti ruvennut varomaan kipeää jalkaa ja saanut itsensä pahaan jumiin. Ja jumissa ollessaan on tietysti taas varonut lisää ja joutunut entistä pahempaan jumiin. Voi reppanaa, kun ei olla älytty aiemmin sitä hierottaa.

Toivottavasti tää paraneminen nyt jatkuu vauhdikkaasti, kun ollaan alkuun hierojan kanssa päästy. Keskiviikkona tosiaan mennään eläinlääkäriin ja kuvataan toi kipeä jalka. Ja toivotaan kaikki mahdolliset sormet ja varpaat pystyssä, että sieltä ei mitään lihasvammaa vakavampaa löydy. Huoh, kun huolettaa.

Tiina