Kuru pääsi tänään tapaamaan isoja koiria ensimmäistä kertaa kunnolla. Peltsiä kun ei Kuru juuri kiinnostanut. Sovittiin Viiman ja Myryn omistajan Päivin kanssa treffit lähinurmikolle, ja kaappasin Kurun kainaloon iltapäivällä. Kuru oli jo valmiiksi vähän väsynyt, eli ei lähdetty suoraan unilta, mutta kummasti pentuun löytyi virtaa, kun se huomasi Viiman nurmikolla.

Leikit menivät varsin mukavasti. Viima osasi olla nätisti pennun kanssa, vaikka Kuru olikin melkoinen riiviö, kiskoi Viimaa pannasta ja karvoista ja riehui parhaansa mukaan. Hanhenjätökset maistuivat molemmille. Odotan innolla, koska Kuru oksentaa lammikollisen kakkaa sängyn alle. ;) Kuru myös onnistui kerran karkaamaan ohi kävelleiden ihmisten luokse, enkä ehtinyt mitenkään juosta sitä kiinni - se on todellakin puoliksi gepardi. No, onneksi tykkäsivät pennusta, eivätkä olleet moksiskaan, mutta pyytelin silti nolona moneen kertaan anteeksi. Eihän noita saisi käydä, vaikka se täysin vahinko olikin.

Sitten vaihtui vuoro, ja Myrykin pääsi tutustumaan Kuruun, kun Viima laitettiin autoon odottamaan. Kuru oli tässä vaiheessa jo väsynyt, mutta ensimmäisenä sylistä päästyään ampaisi suoraan Myryn jalkojen välistä mahan alle. Ai vähänkö tyhmänrohkea pentu. :D (Ja vähän hidas omistaja, kun ei tajunnut pennun aikeita) Myry vähän murisi komentaakseen pentua, ja Kuru taisi jopa tajuta. Kuru oli vähän epävarma aluksi Myryn suhteen, luulen, että se johtui väsymyksestä. Hyvin niiden leikit kuitenkin osuivat yksiin.

Toivottavasti näistä pojista tulee leikkikavereita myöhemminkin. Kiitos Päiville poikien tuomisesta ja hienoista kuvista!

Kyllä muuten väsytti Kurua, kun päästiin kotiin. Kannoin sen kotiin kohtaamispaikalta (päästin tietty pissalle) ja kyllä oli väsynyttä poikaa. Kotona se älysi mennä ihan itse heti nukkumaan (iso edistysaskel numero 1!) ja nukkui korvaansa lotkauttamatta ihan rauhassa, vaikka menin itse kylppäriin pitkäksi aikaa lukemaan kirjaa ja siis tekemään yksinoloharjoitusta (iso edistysaskel numero 2!). 

Lisäksi harjoiteltiin vielä kynsienleikkuuta, kun se heräsi unilta. Hienosti meni, yksi kynsi vaan leikattiin. Kurua kiinnosti vain nami, niin kuin pitääkin, eikä kiinnittänyt ollenkaan huomiota mihinkään kynnenleikkuuseen.

Tiina

Viisaana:
782239.jpg
Kuva: Päivi Kokko

Tuulispäänä:
782236.jpg
Kuva: Päivi Kokko

Kuru ja Myry:
782238.jpg
Kuva: Päivi Kokko

Kuru ja Viima:
782240.jpg
Kuva: Päivi Kokko

Kuru kiipeilee:
782237.jpg
Kuva: Päivi Kokko