Tätä pentua on odotettu kauan. Ainakin kaksi vuotta tätä koiran ottamista on pohdittu, mietitty ja odotettu, ja melkein vuosi sitten otettiin jo yhteyttä kasvattajaankin. Nyt se haave on sitten vihdoin mutkien kautta toteutumassa, ja oma pentu kotiutuu kuuden päivän päästä. Aika uskomaton tunne! Kupit, panta ja hihna on hankittu, lelut odottavat leikkijää, sanomalehtipino pesukoneen päällä kasvaa. Pihakin on saatu aidattua, samoin sisätilat.. vielä on kuitenkin vähän turvaan nostettavia tavaroita.

Ja nyt jännittää kauheasti. Miten me pärjäämme, osaammeko me nyt varmasti ja entäs jos sitä ja tätä. Kaimiota on luettu ahkerasti, samoin muitakin suositeltuja kirjoja. Onneksi Risto on vähän täysipäisempi kuin minä, niin niitä hysteerisiä puheluita lähtee maailmalle ehkä kuitenkin siedettävä määrä. ;)

Tähän blogiin on tarkoitus keräillä Kurun kuulumisia, kirjoittaa muistiin käytöstapojen (ja muunkin, jos innostumme) opetuksen edistymistä ja luulisin, että parit turhautumisetkin tulee purettua. Näkeepähän jälkeenpäin, mitä on tullut tehdyksi. ;) Risto vastaa blogin ulkoasusta, ja molemmat varmaan tulemme päivittämään tätä omilla jutuillamme.

Tiina