Kurulla kävi viime torstaina toista kertaa hieroja. Tällä kertaa Kuru antoi käsitellä jopa vähän nätimmin kuin ensimmäisellä kerralla, ponkaisi vain kerran kesken kaiken ylös. Se kipeä lihaskin taisi paikantua, Kurun takareisi on nimittäin jumissa, se lihas on surkastunut ja tosi kipeä. Kuru antoi hieroa sen kipeän takajalan muut isot lihakset kohtuullisen nätisti kuitenkin pienen alkusähellyksen jälkeen. Selkäkin sillä on kipeä, Kuru kääntyi aina selälleen ("rapsuta mahaa, se on kivaa eikä satu!"), kun hieroja koski kipeisiin selkälihaksiin. Selkä ei onneksi kuitenkaan ole ilmeisesti missään pahassa jumissa, nikamat liikkuvat normaalisti toisiinsa nähden. Myös etupää oli tällä kertaa ilmeisesti vähän jumissa, tosin voi olla, että Kuru jännitti sen hierontaa, kun aloitettiin siitä kipeästä takajalasta.

Kuru ei edes könkännyt hieronnan jälkeen ylös noustuaan, ja käveli myöhemminkin ihan puhtaan näköisesti. Illalla se sitten tosin olikin jumissa noustuaan monen tunnin unilta sängyn alta. Ontuminen meni kuitenkin taas ohi heti parin askeleen ja venyttelyn jälkeen. Ontuminen on taas asteittain viikon kuluessa loppunut, kun hieronnasta on mennyt aikaa. Hieroja sanoi, että ontuminen voi hyvinkin johtua tuosta lihaksesta, se oli nimittäin tosi jumissa ja kipeä. Ja mun logiikalla, jos ontuminen pahenee kun lihasta ärsytetään (=hierotaan) ja paranee kun lihas on taas rauhassa, niin eikös se ontuminen sitten voisi johtua siitä lihaksesta? Toivotaan näin.

Varasin kuitenkin Kurulle taas ajan Jan Räihälle, koska edellisellä käynnillä sovittiin, että jos Kuru vielä helmikuun alussa ontuu, mennään takaisin kuvaamaan koko jalka. Ja onhan Kuru valitettavasti ontunut. Ei siis uskalla panna tuota kuitenkaan pelkän lihaskivun piikkiin ilman tutkimuksia. Toivotaan, että kuvista ei kuitenkaan löydy mitään vikaa. Mä olen kyllä ihan tarpeeksi hysteerinen jo nyt, ja pitäisi jaksaa odotella vielä viikko. Kurjaa on myös se, että Kuru joudutaan taas rauhoittamaan kuvaamista varten, ja silloin joulukuussakin se oli musta ikävä juttu.

Hieroja tulee jälleen huomenna käymään, ja katsellaan sitä jatkoa sitten. Mahdollisesti mennään tosiaan fysioterapeutille, Kurun lihaskunto on ihan rapistunut. Vasemmassa takajalassa on myös selvästi isommat ja vahvemmat lihakset kuin tossa kipeässä oikeassa, eli kyllähän Kuru sitä selvästi säästelee, jopa mä huomaan sen eron (ellei se ero ole vaan mun hysteerisessä mielessä.. tosin hieroja siitä sanoi ensin).

Pistetään jälleen peukut pystyyn ja mä yritän pitää hysteerisen mieleni edes jokseenkin kuosissa.. huoh.

Tiina