Helteet sen kuin jatkuvat, ja alamme Kurun kanssa olla ihan yhtä kyllästyneitä.. Kunnollisille lenkeille ei oikein pääse, kun illallakin on vähintään +25 astetta. Olen tosin tällä viikolla ahkerasti käyttänyt Kurua kahlaamassa (ja yrittänyt innostaa sitä uimaan, mutta siihen se ei ole suostunut), tuntuu viilentävän aika tehokkaasti. Tosi mielellään se kahlailee keppien yms. perässä, vissiin tuntuu aika kivalta kun on edes hetken viileää. On se pari hassua uimaliikettäkin etujaloilla tehnyt, kun on keppejä hakenut, mutta näyttää varovan visusti sukukalleuksiensa kastelemista. :D Urhea pieni koira. Tokoilut ovat jääneet hyvin vähälle, ihan pieniä pätkiä on välillä tehty iltalenkkien lomassa.

Tiistaina Kuru sai sentään vähän hauskempaa tekemistä kuin tylsät hihnalenkit helteessä. Mentiin nimittäin kavereiden luokse auttamaan heidän hääaskarteluissaan, ja Koolainen sai tulla mukaan, ettei sen tarvitsisi olla enää työpäivän jälkeen yksin. Kaveripariskunnalla on Jessi-villakoira, jonka Kuru on nähnyt viimeksi vuosi sitten, kun Jessi oli vielä ihan pentu. Kuru oli iso ja hidas möhkö Jessiin verrattuna. :D Jessi loikki Kurun ympärillä, taisi vähän jännittää isoa ja vanhempaa urosta, mutta suhtautui kuitenkin ihan rohkeasti Kuruun. Ja Kuru heilutti häntää takaisin ja möykkäsi, kun ei pysynyt perässä. Sisällä ne olivat pääasiassa ihan nätisti, kerran yrittivät vähän riehua, mutta asettuivat aika pienellä komennuksella rauhassa makaamaan. Oli tosin niin käsittämättömän kuumakin, ettei mikään ihme etteivät pahemmin viitsineet leikkiä.

Torstaina käytiin pitkästä aikaa Kirsun ja mammojen kanssa lenkillä! Mammat ovat juoksuilleet ja ollaan tietenkin pidetty taukoa tapaamisista. Nyt vihdoin alkoi näyttää siltä, että uskallettaisiin treffata. Ja olikin pikku pakko testata, joko Kuru jättäisi mammat rauhaan, kun tarkoitus on viedä Kuru Kirsulle lauantaiksi hoitoon, kun ollaan itse kaverien häissä. Kyllä Kuru haisteli mammat aika tarkkaan läpi, mutta jätti ne kuitenkin ihan kiltisti rauhaan, hyvä niin. :) Hoitopaikka siis saatiin varmistettua, Kirsu on vaan niin kiltti, että ottaa aina ton riiviön vaivoikseen. Ilmakin oli torstai-iltana yllättävän "viileä", ehkä vain 25 astetta totutun 30 asteen sijaan, kun aiemmin illalla ukkosti vähän. Käveltiin Ruutinkoskelle ja takaisin, ja tietenkin piti harrastaa taas vähän extremelajeja - käveltiin tulevan golfkentän poikki ja saatiin ehkä viisi kiloa savea kenkiimme... :D Ettei liian helpolla päästäisi - pitihän tässä ottaa monen viikon menetetyt lenkit takaisin! Mammat olivat vähän ylirauhallisella tuulella, mutta Kuru onneksi oli ihan oma reipas itsensä - sitä reippautta ei olekaan ihan hetkeen näillä säillä näkynyt. Käytiin Ruutinkoskella vähän kahlaamassakin, vesi oli todella alhaalla, Kuru tietenkin onnistui taas lipeämään kiviltä, mutta sehän ei menoa haitannut. Kiitos Kirsulle hauskasta lenkistä!

Tiina