Tänään Liehkun K-pennut täyttivät kokonaiset kaksi vuotta. Onnea Kuura-siskolle, Pyrtsille, Junnulle ja Ykälle! Kuru vietti vähän normaalia aktiivisempaa lauantaita synttäripäivän kunniaksi. Aamulenkillä käytiin valokuvaamassa herra 2-vuotiasta ja samassa yhteydessä vähän tokoiltiinkin. Valokuvia löytyy flickristä. Iltapäivällä käytiin lenkkeilemässä Haltialassa, ja Kuru sai juosta välillä irtikin, suurimman osan lenkistä se kuitenkin joutui tyytymään fleksin päässä oleskeluun. Hirveät hepulit se kerkisi kuitenkin irtopätkillä ottaa, ja näytti taas nauravan, kun oli niin kivaa! Lenkiltä palattua se sai nauttia hienon synttärikakun kahdella kynttilällä (Cesar-koiranruokaa kahdella herkkutikulla varustettuna). Kyllä maistui. ;)

Kahteen vuoteen on kyllä mahtunut monenlaista. Tyyppi on edelleen käsittämättömän itsepäinen ja itsenäinen, mutta toisaalta, se oli kyllä sen kannalta helppo pentu, että otti kaiken vaan lunkisti eikä pelännyt yhtään mitään. Ehkä vähän tyhmänrohkeakin, varsinkin kun vertaa nyt kavereille tulleisiin pentuihin, jotka ovat ehkä vähän tavallisempia sen rohkeuden osalta.. :D Vaan on se sen itsenäisyys tuottanut mulle harmaita hiuksia. Samoin kuin sen talvinen ontumaepisodi, joka loppujen lopuksi selvisi parilla hassulla fyssarikäynnillä - kun ensin oltiin käyty eläinlääkärin syynissä satojen eurojen edestä. :P Terveystarkastuksetkin on saatu tehtyä, ja mun hysteerinen mieli on saanut helpotusta. Enää tarvitsee stressata Kurun loppuikä niitä silmätarkkeja.

Tänä keväänä Kuru on tuntunut edistyvän selvästi sekä tokotreeneissä että ihan arkielämän tottelevaisuudessa. Paria viime päivää lukuunottamatta se on oppinut ohittamaan kohtuullisen nätisti, hihnassa kiskoen mutta siitä huolimatta hiljaa. Luoksetulokin on parantunut, mutta siinä riittää kyllä vielä reilusti työtä. Kotona Kuru on muuten moitteettomasti, mutta on oppinut riehumaan, kun tulee vieraita. Treeneissä se keskittyy huomattavasti paremmin muhun ja vilkuilee vieraita koiria entistä pienemmän osan ajasta. Enää ei tartte lähteä tokotreeneistä kädet punaisena, kun tyyppi on vähän kiskonut toisten koirien luo.. Paljon se on oppinut muutenkin. Maailman hienoin pieni koira, meidän pöljäke!

Tiina

Synttärisankarin seisotuskuva:

1244316189_img-d41d8cd98f00b204e9800998e